Going highGarmisch-Partenkirchenin olympiakaupungin eteläpuolella kohoaa jäätiköstäänkin tunnettu Baijerin ja näin siis myös koko Saksan korkein vuori, Zugspitze. Vuori hallitsee näkymää kaupunkiin saavutteassa pohjoisesta valtaväylää pitkin. Huipulle vievät myös visuaalisesti portaat eli alemmat huiput, jotka kasvavat idästä länteen kohti Zugspitzen huippua.

Laskualueet myös jakaantuvat näiden huippujen ympäristöön. Ikävästi jäätikkö ei ole samassa yhteydessä muiden alueiden kamssa ja näin ollen Alpspitzen, Kreuzeckin ja Hausbergin alueet jäävät vähemmälle huomiolle.

Alpspitzen alue on korkein porras ja lähinnä Zugspitzea ja jäätikköä. Maisema on hyvin alppista ja kallioista. Laajoja kenttiä laskettavaksi ei löydy, mutta etsivän tiellä varmasti sattuu mielenkiintoisia kiertoreittejä. Maisemat eivät ainakaan ole pahasta ihmiselle.

The IsleHausbergin hiihtoalue on täysi vastakohta Aplspitzen alueelle. Käynnissä on täysi hiihtokeskushärdelli kouluineen, terasseineen ja turistimassoineen. Kreuzeck jää näiden alueiden väliin ja toteuttaa hieman kumpaakin.

Zugspitzen portaat tarjoavat varmasti monipuolisempaa laskua kuin pelkkä jäätikköalue ja ovat ehdottomasti vierailun arvoiset. Lumen ollessa hyvällä mallilla kyläänlaskut, joita on yhteensä neljä, saatavat tarjota erittäinkin miellyttäviä lasautuksia aamupäivisin. Kannattaa kuitenkin muistaa, että kaupungissa lomailevien lisäksi myös lähialueiden paikalliset puskevat mestoille viikonloppuisin ja pyhäpäivinä.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti


 

Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds.
No part of the content or the blog may be reproduced without prior written permission.