Pari talvea sitten liimasin PowerBookkini hiirijutskan viereen tarran, jossa yläreunassa lukee "Learn something new". Kaksivärisessä (vai onko niitä silloin vain yksi) kuvassa Joku Jätkä haikkaa paipin hyllyä pulkka poikittain selän takana. Toissailtana opin jotain uutta paipissa, joskin ylöspäin köröttelin Ruka Expressillä.

Oli huippua. Kolmistaan Mepan ja Malmiksen kanssa päästiin posottamaan runsaasti valaistua Rukan paippia ilman minkäänlaista jonottelua tai nilkeille huutelua. Kaarien kunto oli hyvä, vaikka kourua ei oltukaan juuri ajettu. Ja jokainen oppi jotain. Tosin muut kaksi lähinnä oppivat uudestaan jotain.

Mediassa on keskusteltu tänä talvena erityisesti koko paippirakenteiden olemassaolon oikeutuksesta ja sen kannattavuudesta. Lunta ei ole liikoja ja ylläpitäminen on työlästä. Menemättä yksityiskohtiin voin todeta lähiaikojen kokemusten vahvistavan tuntemustani, että kyllä sellainen kannattaa kyhätä. Laskeminen on taas ihan erilaista ja uutta ja hienoa. Kokemus, jota ei voi korvata millään reilihäkkyrällä.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti


 

Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds.
No part of the content or the blog may be reproduced without prior written permission.