Selväähän se on, että tuttuihin maisemiin palaaminen herättää tutut tunteet erityisesti, jos fiilikset ovat olleet aikaisemmin hyviä. Zillertal korostaa tätä tunnetta laakson päässä olevalla tunnelilla, jonka läpi mestoille pamahtaa sekä laakson muodostavilla vuorenseinämillä, jotka kohoavat pienen kulkijan kummallekin puolelle.

Pönttö oot itePääsiäisloma meni todella mukavasti tutuissa maisemissa tarjoten laadukasta laskua komeissa maisemissa ja erittäin hyvässä lumessa - ilman rinnekartan tulkitsemisen aiheuttamia vaikeuksia. Illat kuluivat hyvässä seurassa paikallisen ruuan täyttäessä joka ikisen pulkkailusta uupuneen solun. Agentti, Apropos ja muut kulmat tarjosivat edelleen hyvät puitteeet nesteytykseen, vaikka savuun ei oikein meinaa millään tottua.

Pöllin täti hoiti majoituksen ja yllätti merkittävällä rabatsulla mummolassa vietetystä yöstä. Kylän lepposimmasta afterista ja Hintertuxin lautaan jättämistä jäljistä huolehti Seeker. Miten ihmeessä sitä voisi tuntea olonsa kotoisammaksi tai tervetulleemmaksi?

Mites se taivaansininen hissiyhtiö asian ilmaiseekaan? So müssen Berge sein.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti


 

Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds.
No part of the content or the blog may be reproduced without prior written permission.