Chisenupuri on yksi Hokkaidon saaren pienistä hiihtokeskuksista Nisekon lähellä. Pieni on todellakin pientä, sillä keskusta palvelee yksi kuomullinen tuolihissi - paikalliseen tapaan ilman jalkatukea. Rinteitä on muutama ja muuta maastoa hieman enemmän. Keskus on jonkinlaisten maanpuolustusjoukkojen käytössä, joten rinteestä löytyy vaellussuksilla alppikäännöstä riuhtovia maastopukuhahmoja.

Slope map/ticket office/chairlift stationHissimatkalle kertyy korkeuseroa 300 metriä. Ylemmäs ei juurikaan pääse edes haikkaamalla. Ylhäältä laskijan oikealle rinteiden vierestä löytyy lepposaa lojoteltavaa, mutta varsinaiset maastot ovat hissilinjan vasemmalla puolella alamäkeen katsottaessa. Välejä on monia ja kaikista niistä löytyy kumpuilevaa metsämaastoa, jota voi rauhallisesti pudotella puita väistellen ja "lampaiden" yli ollaillen. Metsikkö loppuu tasaiselle, jossa pieni puro palauttaa laskijan hotellin ja onsenin pihaan.

Hotelliin ja onseniin kannattaa muutenkin tutustua. Tarjolla on paketteja, jotka sisältävät hissilipun, lounaan ja kylvyn päivän päätteeksi erittäin taktiseen hintaan. Siitä ei puutu kuin annos olutta ja senkin saa automaatista valmiiksi annoskokoon tölkitettynä. Onsenin mahdollistavien kuumien lähteiden luonnonläheinen tuoksu antaa paikalle myös oman leimansa.

Kaiken kaikkiaan päiväreissun arvoinen paikka, joka sopii erityisesti Nisekon ruuhkaisille päiville. Erilaista ja kuitenkin niin samanlaista.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti


 

Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds.
No part of the content or the blog may be reproduced without prior written permission.